Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Бортнічук О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Бортнічук О. В. Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6. - С. 138-148. - Бібліогр.: 9 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л831/839-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Лисий О. В. Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркаде / О. В. Лисий, О. В. Грабовська, О. В. Бортнічук // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21. - С. 60-66. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Описано технологію отримання сухого екстракту каркаде на основі модифікованого набухаючого крохмалю. Представлено хімічний склад отриманого напівфабрикату. Розроблено рецептуру киселю швидкого приготування із сухим екстрактом каркаде. Визначено структурно-механічні властивості напівфабрикатів і готового десерту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л974
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D / О. В. Бортнічук, О. А. Білик, В. Ф. Доценко, В. М. Ковбаса // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6. - С. 188-201. - Бібліогр.: 24 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л837.2-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Бортнічук О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. В. Бортнічук; Національний університет харчових технологій. - Київ, 2018. - 21 c. - укp.Присвячено використанню пшеничних висівок (ПВ), сухої молочної сироватки (CMC) та вітаміну D3 у хлібопеченні з метою збагачення виробів фізіологічно-функціональними інгредієнтами та розширення асортименту геродієтичних хлібобулочних виробів. Доведено, що за хімічним складом пшеничні висівки та суха молочна сироватка переважає пшеничне борошно першого ґатунку за вмістом повноцінного за амінокислотним складом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. Досліджено сумісний вплив CMC, ПВ, вітаміну D3 та поліпшувачів на фізико-хімічні, структурно-механічні та органолептичні властивості тіста та готових виробів. Доведено, що вироби з пшеничними висівками та сухою молочною сироваткою мають більш цінний хімічний склад, ніж хліб тільки з пшеничного борошна за вмістом білка, харчових волокон, вітамінів, мінеральних речовин і здатні краще забезпечити організм в фізіологічно активних речовинах, тому їх можна віднести до продуктів, що мають функціональні властивості. Клінічними випробуваннями встановлено ефективність та безпечність використання хліба "Бабусин" для корекції рівня вітаміну D3 для населення з дефіцитомвітаміну D3. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 + Л837.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА436653 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|